Krasse Klippt i ask och Krasse oklippt i ask och låda.

1627 Krasse Morot
20 gr./ask

1628 Krasse Dill
15 gr./askKrasse Dill är en av de finaste örter vi har. Vi borde hylla den oftare. Dillsmak piggar upp, förhöjer och gör livet lite, lite härligare.
Det är något med det milda och aromatiskt friska smaken och dill passar till så mycket - skaldjur, fisk, grönsaker, fågel, svamp, grytor, soppor och sallader.

1629 Krasse Persilja
15 gr/ ask
Mycket populär till garnering och smaksättning för soppor, kött, fisk och fågel.

1634 Krasse Basilika Röd
20 gr./askDessa små krasseblad av basilika har en fyllig smak av basilika. Passar utmärkt till desserter

1635 Krasse Daikon
20 gr./asksmak av pepparrot, rädisa. Daikon klarar sig bra i kombinationer med rå fisk som tonfisk, lax, makrill och sill. Daikon krasse lägger också den lilla extra smak till en mixad sallad.

Shiso grön
20 gr./ask
Passar mycket bra på en ostbricka, i en sallad och på en smörgås. Prova rå tonfisk i kombination med Shiso Grön är den en vinnare. Ett annat alternativ är att göra det till en del av en nöt Carpaccio.
Shiso Lila/grön kan användas i en mängd olika rätter och är också extremt dekorativ.

1638 Krasse Wasabi
20 gr./ask
är en underbar ingrediens i sallader och fungerar bra i kombination med carpaccio eller rå fisk.
Wasabin är också ett kryddigt tillskott till en kall kött- eller fiskrätt. Wasabi krasse är en bra kombination med asiatisk mat.

1639 Krasse Koriander
20 gr./ask

1642 Krasse Anisop
15 gr./ask

1644 Krasse Tagetes
10 gr./ask

1645 Krasse Amaranth
10 gr./askmaken av färska rödbetor med liknande färg är ett utmärkt tillskott till skaldjur, sallader och desserter. Gör också en spektakulär garnering.

1646 Krasse Kranskrage
20 gr./ask

1625 Krasse Sareptsenap röd
I låda
går bra med kött och fisk, till exempel nötkött eller rockavinge.
Den kombineras också bra med olika kålsorter och potatis. En senapssoppa är endast färdig efter en toppning med färsk röd senapskrasse.

1724 Österlen krasse Mixlåda
Kålrabbi passar utmärkt till getost. God att ha i salladen tillsammans med morot, äpple.
Påminner i smak om broccolistammen men är mildare och sötare.
Röd senapskrasse går bra med kött och fisk, till exempel nötkött eller rockavinge.
Den kombineras också bra med olika kålsorter och potatis. En senapssoppa är endast färdig efter en toppning med färsk röd senapskrasse.
Wasabi krasse är en underbar ingrediens i sallader och fungerar bra i kombination med carpaccio eller rå fisk. Wasabin är också ett kryddig tillskott till en kall kött- eller fiskrätt. Wasabi krasse är en bra kombination med asiatisk mat.
Rambo har en mycket mörkröd färg, smaken är precis som fullvuxen rädisa men med mer sting. Passar utmärkt att servera till all fisk eller varför inte göra en emulsion på Rambo krasse.

1725 Krasse Wasabi
I låda
Wasabi krasse är en underbar ingrediens i sallader och fungerar bra i kombination med carpaccio eller rå fisk.
Wasabin är också ett kryddigt tillskott till en kall kött- eller fiskrätt. Wasabi krasse är en bra kombination med asiatisk mat.

1726 Krasse Kålrabbi
Kålrabbi passar utmärkt till getost. God att ha i salladen tillsammans med morot, äpple.
Påminner i smak om broccolistammen men är mildare och sötare.

1730 Krasse Shisomix
Shiso grön passar mycket bra på en ostbricka, i en sallad och på en smörgås.
Prova rå tonfisk i kombination med Shiso Grön är den en vinnare. Ett annat alternativ är att göra det till en del av en nöt Carpaccio.
Shiso Lila/grön kan användas i en mängd olika rätter och är också extremt dekorativ.
Det smakar bäst när det kombineras med vilda svampar, ost eller varför inte en svampbuljong. Vi rekommenderar också att du kombinerar Shiso Lila med rå fisk.
Daikon klarar sig bra i kombinationer med rå fisk som tonfisk, lax, makrill och sill. Daikon krasse lägger också den lilla extra smak till en mixad sallad.
Wasabi krasse är en underbar ingrediens i sallader och fungerar bra i kombination med carpaccio eller rå fisk.
Wasabin är också ett kryddigt tillskott till en kall kött- eller fiskrätt. Wasabi krasse är en bra kombination med asiatisk mat.
