Krasse Klippt i ask och Krasse oklippt i ask och låda.

1627 Krasse Morot

20 gr./ask

1628 Krasse Dill

15 gr./ask

Krasse Dill är en av de finaste örter vi har. Vi borde hylla den oftare. Dillsmak piggar upp, förhöjer och gör livet lite, lite härligare.

Det är något med det milda och aromatiskt friska smaken och dill passar till så mycket - skaldjur, fisk, grönsaker, fågel, svamp, grytor, soppor och sallader.

1629 Krasse Persilja

15 gr/ ask

Mycket populär till garnering och smaksättning för soppor, kött, fisk och fågel.

1634 Krasse Basilika Röd

20 gr./ask

Dessa små krasseblad av basilika har en fyllig smak av basilika. Passar utmärkt till desserter

1635 Krasse Daikon

20 gr./ask

smak av pepparrot, rädisa. Daikon klarar sig bra i kombinationer med rå fisk som tonfisk, lax, makrill och sill. Daikon krasse lägger också den lilla extra smak till en mixad sallad. 

Shiso grön

20 gr./ask

Passar mycket bra på en ostbricka, i en sallad och på en smörgås. Prova rå tonfisk i kombination med Shiso Grön är den en vinnare. Ett annat alternativ är att göra det till en del av en nöt Carpaccio.

Shiso Lila/grön kan användas i en mängd olika rätter och är också extremt dekorativ.

1638 Krasse Wasabi

20 gr./ask

är en underbar ingrediens i sallader och fungerar bra i kombination med carpaccio eller rå fisk.

Wasabin är också ett kryddigt tillskott till en kall kött- eller fiskrätt. Wasabi krasse är en bra kombination med asiatisk mat.

1639 Krasse Koriander

20 gr./ask

1642 Krasse Anisop

15 gr./ask

1644 Krasse Tagetes

10 gr./ask

1645 Krasse Amaranth

10 gr./ask

maken av färska rödbetor med liknande färg är ett utmärkt tillskott till skaldjur, sallader och desserter. Gör också en spektakulär garnering. 

1646 Krasse Kranskrage

20 gr./ask

1625 Krasse Sareptsenap röd

I låda

går bra med kött och fisk, till exempel nötkött eller rockavinge.
Den kombineras också bra med olika kålsorter och potatis. En senapssoppa är endast färdig efter en toppning med färsk röd senapskrasse.

1724 Österlen krasse Mixlåda


Kålrabbi passar utmärkt till getost. God att ha i salladen tillsammans med morot, äpple.

Påminner i smak om broccolistammen men är mildare och sötare.
Röd senapskrasse går bra med kött och fisk, till exempel nötkött eller rockavinge.
Den kombineras också bra med olika kålsorter och potatis. En senapssoppa är endast färdig efter en toppning med färsk röd senapskrasse.
Wasabi krasse är en underbar ingrediens i sallader och fungerar bra i kombination med carpaccio eller rå fisk. Wasabin är också ett kryddig tillskott till en kall kött- eller fiskrätt. Wasabi krasse är en bra kombination med asiatisk mat.
Rambo har en mycket mörkröd färg, smaken är precis som fullvuxen rädisa men med mer sting. Passar utmärkt att servera till all fisk eller varför inte göra en emulsion på Rambo krasse.

1725 Krasse Wasabi

I låda

Wasabi krasse är en underbar ingrediens i sallader och fungerar bra i kombination med carpaccio eller rå fisk.

Wasabin är också ett kryddigt tillskott till en kall kött- eller fiskrätt. Wasabi krasse är en bra kombination med asiatisk mat.

1726 Krasse Kålrabbi


Kålrabbi passar utmärkt till getost. God att ha i salladen tillsammans med morot, äpple.

Påminner i smak om broccolistammen men är mildare och sötare.

1730 Krasse Shisomix


Shiso grön passar mycket bra på en ostbricka, i en sallad och på en smörgås.

Prova rå tonfisk i kombination med Shiso Grön är den en vinnare. Ett annat alternativ är att göra det till en del av en nöt Carpaccio.
Shiso Lila/grön kan användas i en mängd olika rätter och är också extremt dekorativ.
Det smakar bäst när det kombineras med vilda svampar, ost eller varför inte en svampbuljong. Vi rekommenderar också att du kombinerar Shiso Lila med rå fisk.
Daikon klarar sig bra i kombinationer med rå fisk som tonfisk, lax, makrill och sill. Daikon krasse lägger också den lilla extra smak till en mixad sallad.
Wasabi krasse är en underbar ingrediens i sallader och fungerar bra i kombination med carpaccio eller rå fisk.
Wasabin är också ett kryddigt tillskott till en kall kött- eller fiskrätt. Wasabi krasse är en bra kombination med asiatisk mat.

Smörgåskrasse

Österlen Sallad


E-post: info@osterlensallad.se
Telefonnummer: 0708  185508

Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång